onze projecten

over ons

Daglicht & Vorm Lichtdesign

Daglicht&Vorm is een internationaal onderscheiden bureau voor lichtarchitectuuur. Wij kijken met andere ogen naar licht en ruimte. Van daaruit ontwikkelen wij concepten en innovatieve lichttechnieken. Met als resultaat een nieuwe beleving van de omgeving. Een omgeving waar we ons prettig, betrokken en veilig voelen. 

ROTTERDAM SLINGE

EEN NIEUWE ONTMOETINGSPLEK VOOR DE BUURT

In de Rotterdamse wijk Slinge realiseerde Daglicht en Vorm een verlichtingsconcept voor het speelveld Hijkerveld. Een nieuwe ontmoetingsplek voor de buurt. 

Uitgangspunt: het park moet niet alleen overdag maar ook ‘s avonds een aangename plek zijn om te verblijven. 

UTRECHT LUNETTEN

AMBIENT LIGHT IN DONKER WINKELCENTRUM

Het winkelcentrum in de Utrechtse wijk Lunetten kon door leegstand en toegenomen concurrentie van andere winkels wel een boost gebruiken. Belangrijkste wens: het opknappen van twee donkere en ongezellige passages. Daglicht& Vorm ontwierp in nauw overleg met de winkeliers een Ambient Light Systeem.

ROTTERDAM ATJEHSTRAAT

EEN STRAAT STAAT WEER OP DE KAART

Een 150 meter lang lichtkunstwerk. Dat realiseerde Daglicht en Vorm in de Rotterdamse Atjehstraat op/in ? Katendrecht. De gemeente wilde hiermee de opgeknapte wijk weer op de kaart zetten. Het project trok veel media-aandacht en werd in Las Vegas onderscheiden met de IALD Radiance Award, wereldwijd de belangrijkste prijs op het gebied van architecturale lichtdesign.

Stuur een bericht