DIENSTEN

Advies, ontwerp en productontwikkeling

Licht is er niet alleen functioneel om mee te werken of te oriënteren, het is een beleving en geeft ruimte beleving en identiteit. We ondersteunen dit met visie en ervaring in visuele ergonomie, lichttechniek, kunst en productontwikkeling.

Onze lichtarchitectuur wordt ingezet in de openbare ruimte, in werkruimten en in commerciële of representatieve ruimten.

Lichtarchitectuur: Van gedachte naar concept, in toepassing en techniek naar integratie en beleving.

Uitgang is een nieuwe eigen ruimte beleving.

DIENSTEN

  • Licht, ruimte, beeld en belevingsonderzoek

  • Lichtadvies en ontwerp

  • Product ontwerp en innovatie

  • Uitvoering en begeleiding

Daglicht & Vorm lichtadvies en ontwikkeling doet onderzoeken en geeft vorm aan lichtbeleving van de binnen/ buiten en openbare ruimte, van leef- en werk en van commerciële of representatieve ruimtes. (wat is basis? )
We geven met licht vorm aan functie en creëren meerwaardes in beleving en identiteit.
Met onze ervaring en kennis in visuele ergonomie, licht en armatuurtechnieken onderzoeken we hoe we ruimtes door identiteit, sfeer, veiligheid en uitstraling in beleving kunnen optimaliseren. Met een functionele lichtbasis bieden we extra beleving of sfeer voor binnen en buitenruimte.Van gedachte naar concept, van beleving naar techniek en toepassing, naar integratie en uitvoering. Het resultaat is een nieuwe en/of nieuw te beleven ruimte.